Πέμπτη, 6 Απριλίου 2017

Γ Παγκόσμιος;;;;;;Απειλούν με πόλεμο κατά της Συρίας οι ΗΠΑ.Θ΄αναλάβουν μονομερή δράση.Εκβιάζουν τον ΟΗΕ να τους βγάλει απόφαση στα μέτρα τους για χημικά. Ο Τραμπ θα πολεμήσει στο πλευρό της Αλ Κάιντα και της ΙSIS κατά του ΄Ασαντ.

ΣΧΟΛΙΟ : Θα τους ξεφύγει ο πόλεμος στη Συρία.Το περιμέναμε επί Ομπάμα,αλλά βλέπουμε ότι θα γίνει επί θητείας Τραμπ.Είμαστε λίγο πριν τις επίσημες ανακοινώσεις.O Trump  « άλλαξε στάση »  έναντι του ‘Assad, για μια μονομερή δράση  προσανατολίζεται η Washington.(σσ. Απειλεί με νέο Ιράκ και Πόλεμο του κόλπου τη Συρία…)

Οι ΗΠΑ θα πάρουν μονομερώς μέτρα κατά της Συρίας αν ο ΟΗΕ δεν ακατορθώσει ν΄απαντήσει στη  »χημική επίθεση » που προκάλεσε 72 θανάτους εκ των οποίων 20 παιδιά προειδοποίησε ως γεράκι Πενταγώνου την 5η Απρίλη η αμερικανίδα διπλωμάτης πρέσβειρα των ΗΠΑ στον ΟΗΕ η Nikki Haley.
« Όταν τα Ηνωμένα Έθνη αποτυγχάνουν αισθητά στην συλλογική αποστολή τους, υπάρχουν στιγμές στη ζωή των κρατών που είμαστε υποχρεωμένοι να αντιδράσουμε εμείς οι ίδιοι », απείλησε η Nikki Haley, κατά την Έκτακτη Σύνοδο του Συμβουλίου Ασφαλείας για την  »επίθεση » στην  Khan Cheikhoun.
dimpenews.com

Η Συρία δεν είναι Λιβύη.Η Συρία είναι καλά προστατευμένη.Γιατί Συρία,Ρωσία δεν φοβούνται από τους φανφαρονισμούς ΗΠΑ,Ευρώπης.

Αποτέλεσμα εικόνας για radar base Hmeymim
Οι φανφαρόνοι αμερικανοί και τα ευρωπαικά τσιράκια τους δενπροκαλούν φόβο στους σύριους και πολύ περισσότερο στους ρώσους. Γιατί αυτό δεν είναι μυστικό σε κανέναν ότι τα ραντάρ που εγκαταστάθηκαν από το ρωσικό στρατό στη βάση της Hmemim στη συριακή ακτή είναι εξοπλισμένα με συστήματα  ανίχνευσης και κλείδωμα τ΄ουρανού σε μια διάμετρο στους αιθέρες σε 400km.
Από τη στιγμή που ενεργοποιείται το σύστημα τ’ αεροσκάφη που εισέρχονται στο πεδίο του  όχι μόνο γίνονται ολοκληρωτικά τυφλά  αλλά όλο το ηλεκτρονικό τους σύστημα αποκόβεται και έτσι γίνονται έυκολοι στόχοι για να καταρριφθούν από τους πυραύλους S-300 ή S400.
Ισχύει το ίδιο και για τους πυραύλους calibres που δύναται να εκτοξευθούν από τη Μεσόγειο.Η Συρία δεν είναι Λιβύη. Ο σύριος ΥΠΕΞ το υπενθύμισε το  2011.Η Συρία είναι καλά προστατευμένη.Αυτή κατευθύνεται ολοταχώς προς την μεγάλη νίκη του αιώνα.

(αρχισυντάκτης κι ανταποκριτής στο Λίβανο.Σαίντ Χιλάλι Αλ Σαρίφ.5.4.17)
dimpenews.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.