Τετάρτη, 12 Απριλίου 2017

Λήστεψαν βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στη «γέφυρα του τρόμου»

Λήστεψαν βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στη «γέφυρα του τρόμου»

Έχουν γίνει ο «εφιάλτης» των διερχόμενων οδηγών οι ρομά στο Πυρί της Θήβας, που στηνουν καρτερι στη γεφυρα και τους ληστευουν - Θύμα ληστειας έπεσε χθες το απόγευμα και ο βουλευτής Βοιωτίας του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Θηβαίος.

Σε μάστιγα έχει εξελιχθεί πλέον ο καταυλισμός των ρομά στη Θήβα,με τους διερχόμενους οδηγούς να ζουν εφιαλτικές στιγμές και να την αποκαλούν «αερογέφυρα του τρόμου».
Θύματά τους, πλήθος κόσμου και ειδικά διερχόμενοι οδηγοί, πρόσφατα ακόμα και ο βουλευτής Βοιωτίας του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Θηβαίος. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του permisospress, ο βουλευτής επέστρεφε με το αυτοκίνητό του, το απόγευμα της Κυριακής από την Αθήνα.
Περνώντας από τη διαβόητη γέφυρα, πετάχτηκαν στην μέση του δρόμου νεαροί ρομά με ρόπαλα, τον σταμάτησαν αναγκαστικά και με απειλές τον λήστεψαν. Έντρομος ο κ. Θηβαίος ενημέρωσε την Αστυνομία.

Καθώς πολλοί οδηγοί περνώντας τη συγκεκριμένη γέφυρα, ανακόπτουν ταχύτητα λόγω και της στενότητας,σπείρες, με  διαφορετικές  συνθέσεις  και ρόλους ανά περίπτωση, πετώντας πέτρες ή άλλα αντικείμενα  και τοποθετώντας εμπόδια στο οδόστρωμα της αερογέφυρας του Πυρίου, πετυχαίνουν την πρόσκαιρη ακινητοποίηση διερχόμενων αυτοκινήτων και ακολούθως αποσπούν αιφνιδιαστικά ή με τη χρήση βίας, χρήματα, τιμαλφή και άλλα αντικείμενα των οδηγών και συνεπιβατών των οχημάτων.
Είναι δύσκολο να συλληφθεί αθίγγανος. Ακόμα κι όταν πιάνονται επ' αυτοφώρω δεν έχουν επάνω τους ταυτότητες, δηλώνουν ένα όνομα και ως διεύθυνση κάποιον καταυλισμό. Συχνά, ύστερα από έλεγχο αποτυπωμάτων διαπιστώνεται ότι το ίδιο άτομο έχει εμπλακεί σε διάφορα αδικήματα και έχει δηλώσει κάθε φορά διαφορετικό όνομα.

Η μειωμένη αστυνομική δύναμη του Νομού Βοιωτίας αγωνίζεται ,πετυχαίνει αρκετά πράγματα αλλά και απογοητεύεται αφού βλέπει τους συλληφθέντες  στις περισσότερες περιπτώσεις μετά από  λίγες ώρες να κυκλοφορούν και πάλι ελεύθεροι.
permisospress.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.