Τετάρτη, 12 Απριλίου 2017

Τουρκία – Δημοψήφισμα: Φόβοι για την ασφάλεια ελληνικής φρεγάτας στο Ακσάζ!

Φρεγάτα ΣαλαμίςΤουρκία – Δημοψήφισμα: Φόβοι για την ασφάλεια της ελληνικής φρεγάτας που θα βρίσκεται στο Ακσάζ από αύριο μέχρι και την Κυριακή των εκλογών!

Της ΙΩΑΝΝΑΣ ΗΛΙΑΔΗ
“Επικίνδυνη αποστολή” θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η παρουσία της ελληνικής φρεγάτας ΣΑΛΑΜΙΣ στην Τουρκία αυτές τις ημέρες, που το κλίμα στη γειτονική μας χώρα είναι ιδιαίτερα τεταμένο.

Η φρεγάτα μας, η οποία αναλαμβάνει τη διοίκηση της δύναμης Sea Guardian του ΝΑΤΟ, και θα επιχειρεί στην ανατολική Μεσόγειο, σύμφωνα με πληροφορίες του ArmyNow.Netαποπλέει τις επόμενες ώρες για το Ακσάζ της Τουρκίας,  από όπου και θα ξεκινήσει την επιχείρηση.
Εκεί θα συγκεντρωθούν τα πλοία από την Ελλάδα, την Τουρκία και την Ιταλία και στη συνέχεια θα κατευθυνθούν προς την χώρα μας.
Η φρεγάτα ΣΑΛΑΜΙΣ θα παραμείνει στο τουρκικό λιμάνι μέχρι και την Κυριακή, οπότε θα αναχωρήσει μαζί με τα άλλα πλοία για την επιχείρηση.Ή κατάσταση στην Τουρκία είναι ιδιαίτερα ανησυχητική, ειδικά λόγω της εθνικιστικής στροφής του Ερντογάν, ο οποίος μάλιστα έφθασε στο σημείο να προσκυνάει τον τάφο του ιδρυτή των γκρίζων λύκων προκειμένου να πάρει λίγες ψήφους.
armynow.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.