Σάββατο, 8 Απριλίου 2017

«Έλα στη θέση μου»: Ο Μίμης αποκαλύπτει στην Ισμήνη και μπροστά σε όλους το μυστικό του.

Η σειρά «Έλα στη θέση μου» θα σας κρατήσει συντροφιά με απολαυστικά επεισόδια και τη νέα εβδομάδα.«Έλα στη θέση μου»: Ο Μίμης αποκαλύπτει στην Ισμήνη και μπροστά σε όλους το μυστικό τουΟ Μίμης αποκαλύπτει στην Ισμήνη, μπροστά σε όλους, ότι αυτός ευθύνεται γι’ αυτό που της συνέβη. Η εξομολόγησή του μετατρέπει το πάρτι σε φιάσκο και η Ισμήνη αντιδρά πολύ άσχημα στην αποκάλυψη. Ο Αχιλλέας προσπαθεί να παλέψει με τους δαίμονες της ζήλιας του για τη Ρενάτα, ενώ η Φαίη επιχειρεί να κάνει χαλάστρα στην Βαρβάρα και τον Δαμιανό. Η Σύλβια ψάχνει όλη τη νύχτα για κρυμμένους θησαυρούς της οικογένειας Σοφοκλέους, για να βοηθήσει τον Μάκη. Κι ενώ μια νέα, καλύτερη ημέρα φαίνεται να ξημερώνει για τη Sofo, μία απροσδόκητη εξέλιξη βάζει φρένο στην αισιοδοξία. Θα καταφέρει η εταιρία να μείνει όρθια;
Η κρίση για την έλλειψη «χεριών» στην εταιρία δεν βρίσκει λύση και έτσι επιστρατεύονται οι άντρες των γραφείων για να βοηθήσουν την κατάσταση στην αποθήκη. Η Βαρβάρα ψάχνει να βρει τρόπους να επωφεληθεί από τη σχέση της με το Δαμιανό, προσπαθώντας να αποκατασταθεί επαγγελματικά, και η πρόταση του Δαμιανού την ξαφνιάζει. Η Φαίη καταφέρνει προς έκπληξη όλων να βοηθήσει αρκετά τη Ρενάτα και την Αιμιλία σε μία δύσκολη κατάσταση στην εταιρία. Η Μιράντα προσπαθεί μάταια να αποκαταστήσει τον Μίμη στα μάτια της Ισμήνης, ενώ ο Μίμης μαζί με τον Λεωνίδα βοηθάνε τον Βλάση στο πρόβλημα της Sofo. Η Φαίη με τον Δαμιανό, έρχονται σε έντονη αντιπαράθεση με ερωτική φόρτιση. Άθελά του γίνεται μάρτυρας ο Βλάσης!
Όλοι βάζουν ένα χεράκι για να αντικαταστήσουν τους εργάτες της Sofo. Και τα καταφέρνουν. Στο μεταξύ, ο Βλάσης κάνει σχεδόν τσακωτούς την Φαίη και τον Δαμιανό στο γραφείο του. Ο Μίμης προσπαθεί να αποκαταστήσει τις σχέσεις του με την οικογένεια Προκοπίου και η τύχη τον ευνοεί, καθώς σώζει τον Φώτη από εργατικό ατύχημα. Η Μιράντα ξεσπαθώνει στον Λεωνίδα αποφασισμένη να διεκδικήσει την μεγαλύτερή της επιθυμία. Η Βαρβάρα ζητάει να αναλάβει το κυλικείο της εταιρείας, κάνει μάλιστα επίσημη πρόταση και υποβάλλει και δείγμα δουλειάς προς έγκριση. Όλα φαίνονται να παίρνουν τον δρόμο τους στη Sofo, όμως η Nermax δεν είναι τόσο εύκολος αντίπαλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.