Σάββατο, 18 Μαρτίου 2017

Άφαντος ο Σώρρας μετά την καταδίκη στην Πάτρα - Το «διάγγελμα» του καταζητούμενου Σώρρα: Έγινε δικαστικό πραξικόπημα.ΚΑΡΤΕΡΙ ΣΤΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ – Μέσω κινητών και ίντερνετ ψάχνει η Αστυνομία τον Σώρρα μετά το «διάγγελμα»

Πανελλήνια αίσθηση προκάλεσε η  καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Πατρών για τον Αρτέμη Σώρρα και την σύζυγό του. Το δικαστήριο τους επέβαλε ποινή φυλάκισης 8 ετών, χωρίς αναστολή και δυνατότητα άσκησης έφεσης, καθώς και στέρηση των πολιτικών δικαιωμάτων τους για πέντε χρόνια. Η καταδίκη τους επιβλήθηκε για υπεξαίρεση κατ΄εξακολούθηση.Άφαντος ο Σώρρας μετά την καταδίκη στην Πάτρα - "Ένα ευρώ από το Μοναστηράκι το Ομόλογο της Τράπεζας της Ανατολής" Αναζητείται από την ΕΛ.ΑΣ
Η αστυνομία μετά την έκδοση εντάλματος σύλληψης θα αναζητά τον Σώρρα και τη σύζυγό του,σε Πάτρα, Αθήνα και σε όλη την Ελλάδα.
Κατά τη διάρκεια της χθεσινής ακροαματικής διαδικασίας στην οποία ο Σώρρας και η σύζυγός του δεν παρέστησαν, παρά εκπροσωπήθηκαν από δικηγόρο, ο κουμπάρος του Σώρρα και Πατρινός δικηγόρος που μήνυσε τον "Σωτήρα" της Ελλάδας, είπε ότι γνώρισε τον Αρτέμη το 1998, οπότε και πήγε στο γραφείο του ως πελάτης.Του δήλωσε πάμπτωχος και τον παρακάλεσε να τον παντρέψει. Έτσι κι έγινε. "Το έκανα για ανθρωπιστικούς λόγους" είπε ο κ. Λεπίδας και πρόσθεσε πως κατάλαβε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, όταν μετέπειτα πήγε στο γραφείο του και απαιτούσε χρήματα από το Μετρό, για την προμήθεια των συρμών.

Αναφερόμενος στην Τράπεζα της Ανατολής ο Φ. Λεπίδας είπε ότι του έφερε στο γραφείο του ομόλογα, δήθεν ότι η συγκεκριμένη τράπεζα είχε εξαγοραστεί από την Εθνική Τράπεζα. Όπως γράφει η Πελοπόννησος, ο κ. Λεπίδας υποστήριξε ότι "τα είχε αγοράσει προς ένα ευρώ από το Μοναστηράκι.Φανταστείτε ότι κυκλοφορούσαν 400 μετοχές, που μετά τη δημοσιότητα πωλούνταν προς 4.000 ευρώ η μία. Κάποιος κέρδισε 1.6 εκ. ευρώ από την πώλησή τους και αυτός ήταν ο Σώρρας".
thebest.gr
Με ένα βίντεο 21 λεπτών και 22 δευτερολέπτων που ανέβηκε στo κανάλι του στο Υoutube λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Πέμπτης και στη συνέχεια αναρτήθηκε στη σελίδα του στο facebook, ο Αρτέμης Σώρρας, την ώρα που αναζητείται από την ελληνική αστυνομία με ένταλμα σύλληψης, σχολιάζει την απόφαση του δικαστηρίου που τον καταδίκασε σε κάθειρξη οκτώ ετών.

«Το καθεστώς, ειδικά το δικαστικό καθεστώς σήμερα έκανε την πιο βρώμικη δουλειά που μπορούσε να κάνει ποτέ» λέει στην κάμερα ο πρόεδρος της «Ελλήνων Συνέλευσις» μέσα από ένα δωμάτιο με χαμηλό φωτισμό, φορώντας μαύρα και καθισμένος σε ένα μαύρο καναπέ και στέλνει το μήνυμα ότι δεν πρόκειται να παραδοθεί: «Έγινε ένα δικαστικό πραξικόπημα. Συνέλληνες, το κεφάλι σας ψηλά».

Ο Αρτέμης Σώρρας και η σύζυγός του καταδικάστηκαν την Παρασκευή από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Πάτρας σε οκτώ χρόνια κάθειρξη χωρίς ανασταλτικό αποτέλεσμα στην έφεση για υπεξαίρεση. Όπως υποστηρίζει πρόκειται για μία αστική διαφορά με τον κουμπάρο του και έναν πρώην συνεταίρο του και η οποία μετατράπηκε σε κακούργημα. «Είναι ένα αστικό κομμάτι που έχουμε διαφορά 25.000 ευρώ, από χρήματα που έχει πάρει από υποθέσεις μου, έναντι 35.000 ευρώ που ήταν η πώληση του αυτοκινήτου του. Και του λέω, έλα να κάνουμε το λογαριασμό».
Εις βάρος του ζεύγους έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης, ενώ αναζητούνται τόσο στην ιδιαίτερη πατρίδα του Αρτέμη Σώρρα, στην Πάτρα, όσο και στην Αθήνα.

Παρά το απύθμενο θράσος και τις προκλητικές του δηλώσεις, ο πρόεδρος της «Ελλήνων Συνέλευσις» είχε καταλάβει ότι ο κλοιός γύρω του συνεχώς στένευε. Οι δημοσιογραφικές αποκαλύψεις για την πραγματική οικονομική του κατάσταση διαδέχονταν η μία την άλλη, ενώ άρχισαν να βγαίνουν στο «φως» και οι εις βάρος του μηνύσεις για απάτες.

Είναι χαρακτηριστικό ότι η σύζυγος του Αρτέμη Σώρρα, Βάια Ρουγκλίου Σώρρα, ήταν παρούσα το πρωί της Παρασκευής στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων, όπου θα εκδικαζόταν η μήνυση για υπεξαίρεση σε βαθμό κακουργήματος που είχαν καταθέσει  εις βάρους τους ο πρώην κουμπάρος τους Φώτης Λεπίδας και ο πρώην συνεταίρος τους Γρηγόρης Δώσης. Σύμφωνα με πληροφορίες η σύζυγος του Σώρρα βρέθηκε στο Δικαστικό Μέγαρο ελπιζοντας να παρει αναβολή, αλλά οταν κατάλαβε ότι η δίκη θα γίνει κανονικα, έφυγε τρέχοντας.

Αμέσως μετά την ανακοίνωση της καταδικαστικής απόφασης, εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και ξεκίνησε από την αστυνομία η επιχείρηση εντοπισμού του Αρτέμη Σώρρα και της συζύγου του. Στο πλαίσιο της επιχείρησης, οι αστυνομικοί επικοινώνησαν και με διάφορα πρόσωπα που τον γνωρίζουν, προσπαθώντας να συλλέξουν πληροφορίες για το πού μπορεί να βρίσκεται ο Σώρρας και η σύζυγός του.
protothema.gr
Δηλώσεις του Αρτέμη Σώρρα μετά από την καταδικαστική απόφαση που του επιβλήθηκε με 8 χρόνια κάθειρξη χωρίς αναστολή και έφεση από δικαστήριο της Πάτρας.

Πηγή: ΥοuTube channel: Sorras T.V

ΚΑΡΤΕΡΙ ΣΤΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ – Μέσω κινητών και ίντερνετ ψάχνει η Αστυνομία τον Σώρρα μετά το «διάγγελμα».

sorras1-thumb-large
Μέσω κινητών τηλεφώνων αλλά και του διαδικτύου προσπαθούν να εντοπίσουν τον Άρτεμη Σώρρα και τη σύζυγό του οι αξιωματικοί της Αστυνομίας, μετά τη χθεσινή ερήμην καταδίκη του ζευγαριού σε οκτώ χρόνια κάθειρξης χωρίς αναστολή.
Από τις έρευνες στα αεροδρόμια της χώρας φαίνεται πως δεν έχουν διαφύγει στο εξωτερικό, τουλάχιστον αεροπορικώς, καθώς οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. εκτιμούν ότι ίσως έχουν φύγει ακτοπλοϊκώς για κάποιο κοντινό προορισμό, όπως η Ιταλία, και στη συνέχεια ταξιδέψουν για Λατινική Αμερική.
Το… διάγγελμα
Όσον άφορα τα διαδικτυακά «αποτυπώματα» του επικεφαλής της «Ελλήνων Συνέλευσις», οι Αρχές ερευνούν το βίντεο 21 λεπτών που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο, μέσω του οποίου ο Σώρρας επιτίθεται στη Δικαιοσύνη κι απειλεί. Καλεί τους οπαδούς του να συνεχίσουν «τον πόλεμο κατά του κατεστημένου και της Δικαιοσύνης» ενώ εξαπολύει επίθεση στα ΜΜΕ που όπως υποστηρίζει τον πολεμούν σκόπιμα.
Υποστηρίζει μάλιστα πως θα αντισταθεί και δεν θα παραδοθεί ποτέ. «Αν με βάλουν φυλακή θα πρέπει να γίνει μια μεγάλη συγκέντρωση μπροστά στη βουλή. Να καταλάβουν κάποιοι πως είσαστε πολλοί» λέει χαρακτηριστικά, ενώ επιμένει ότι έχει περιουσία 600 δισεκατομμύρια ευρώ.
crashonline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.