Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2017

Εν μέσω συνθημάτων κι αποδοκιμασιών, για τις εξελίξεις με την ΔΕΗ, αφίχθη, στο κτήριο της Περιφέρειας Δ. Μακεδονίας στην ΖΕΠ, ο Υπουργός Ενέργειας & Περιβάλλοντος Γ. Σταθάκης (Βίντεο)

Stathakis
Με αποδοκιμασίες από τους εργαζόμενους της ΔΕΗ έγινε δεκτός στην Κοζάνη ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργος Σταθάκης.Ο υπουργός αφίχθη, λίγο μετά τις 18:30, στο κτήριο της Περιφέρειας Δ. Μακεδονίας στην ΖΕΠ. Εργαζόμενοι της ΔΕΗ, υπό την παρουσία ισχυρής αστυνομικής δύναμης, αποδοκίμασαν τον Υπουργό, ενώ για κάποια ελάχιστα δευτερόλεπτα, όταν πήγε η κατάσταση να ξεφύγει, παρενέβη, με φωνές, ο Πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ, Γιώργος Αδαμίδης, ο οποίος ζήτησε να ηρεμήσουν τα πνεύματα και να περάσει, κανονικά, χωρίς παρατράγουδα, ο Υπουργός μέσα στο κτήριο, όπως και έγινε.
Stathakis
Οι εργαζόμενοι κρατούσαν πανό ενώ η δύναμη της αστυνομίας ήταν από νωρίς ισχυρή. Μόλις είδαν τον Υπουργό να πλησιάζει, άρχισαν να του φωνάζουν «Δεν πουλάμε! Δεν πουλιόμαστε»! και συνθήματα κατά της ιδιωτικοποίησης της επιχείρησης.


Λίγο πριν μπει στο εσωτερικό του κτηρίου, ο Γ.Γ. του Σωματείου Σπάρτακος, Σάκης Μάστορας, διάβασε μια μαντινάδα στον Υπουργό, λέγοντάς του: «Δε σε θέλουμε λιποτάκτη».  Να θυμίσουμε ότι  Υπουργός θα συμμετέχει στην έκτακτη συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου για τη ΔΕΗ.
kozan.gr
kozanimedia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου