Τετάρτη, 1 Φεβρουαρίου 2017

ΕΒΓΑΛΕ ΤΟ ΓΙΑΤΑΓΑΝΙ ΤΟΥΡΚΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ! Μας απειλεί με πόλεμο: «Θα σας χτυπήσουμε αν…»

huseyin
Σφοδρά πυρά κατά της Ελλάδας φθάνοντας μέχρι το σημείο να απειλήσει με εισβολή εξαπέλυσε βουλευτής του κόμματος του Ερντογάν.

Ο Χουσεΐν Κοτζαμπιγίκ, βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (AKP) στη Σμύρνη και μέλος της Εθνικής Επιτροπής Άμυνας, έγραψε σε μήνυμά του στο Twitter: «Το 1996 η πρωθυπουργός Τσιλέρ είχε δώσει εντολή για βύθιση των ελληνικών πλοίων στα Ίμια, αλλά επειδή ο αρχηγός του ναυτικού φοβήθηκε, δεν εκτέλεσε τη διαταγή. Η κακομαθημένη συμπεριφορά των Ελλήνων στο Αιγαίο συνεχίζεται από τότε που αυτή η πολιτική οδηγία δεν εφαρμόστηκε. Αλλά οι Έλληνες πρέπει να ξέρουν ότι η Τουρκία δεν είναι η Τουρκία του 1996».
Και συνέχισε σε ακόμα πιο απειλητικό τόνο: «Προειδοποιώ την Ελλάδα. Γλιτώσατε το 1996 εξαιτίας της δειλίας ενός ναυάρχου. Μην παίζετε μαζί μας το παιχνίδι των Ιμίων, θα σας χτυπήσουμε».
Οι αναρτήσεις έρχονται λίγες ώρες μετά τις υπερπτήσεις που πραγματοποίησαν τουρκικά μαχητικά πάνω από τα Ίμια, ενώ ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος βρισκόταν στην περιοχή για ρίψη στεφάνου στη μνήμη των τριών πεσόντων αξιωματικών της κρίσης στα Ίμια το 1996.
Εξάλλου, λίγη ώρα νωρίτερα, ο αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης Βεϊσί Καϊνάκ δήλωσε στο πρακτορείο Ανατολή ότι «γίνεται μια προσπάθεια από την Ελλάδα να εκμεταλλευτεί τα Ίμια και κάποιες άλλες βραχονησίδες, αλλά η Τουρκία δεν θα επιτρέψει ποτέ στην Ελλάδα να ανοίξει νέους χώρους γύρω τους».
http://www.crashonline.gr/%ce%b2%ce%b3%ce%b1%ce%b6%ce%b5%ce%b9-%cf%84%ce%b1-%ce%b3%ce%b9%ce%b1%cf%84%ce%b1%ce%b3%ce%b1%ce%bd%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%bf%cf%85%cf%81%ce%ba%ce%bf%cf%83-%ce%b2%ce%bf%cf%85%ce%bb%ce%b5%cf%85%cf%84/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.