Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου 2017

Μπράβο Χρύσα:Αστραπιαία η αντίδραση της στο «Γκριζάρισμα της Θράκης»!

thrace-660x330Άμεση η αντίδραση της Χρύσας Ούτση της Ελληνίδας  της Θράκης που δεν αφήνει τίποτε να πέσει κάτω ,χωρίς να απαντήσει στις Προκλήσεις  και τις μεθοδεύσεις του Τούρκικου Προξενείου της Κομοτηνής …Της Αξίζει ένα μεγάλο μπράβο απο όλους μας !

Ενώ η Τουρκία απαξιώνει την ανεξάρτητη δικαιοσύνη της χώρα μας και επιρρίπτει ευθύνες στην κυβέρνηση για την μη έκδοση των 8 αξιωματικών, αποκαλύπτεται με απόρρητα επίσημα έγγραφα η παρέμβαση του Τούρκικου Προξενείου Κομοτηνής στην τουρκική δικαιοσύνη για να αποδοθούν ποινές σε Έλληνες πολίτες οι οποίοι δεν διέπραξαν κανένα απολύτως αδίκημα.proxeneio
Το προξενείο με έγγραφό του αποδίδει στην ελληνική δημοσιογραφική ομάδα του Αζινλίκτσα την κατηγορία ότι είναι «υπό τον έλεγχο της ελληνικής διοίκησης» και με τα δημοσιεύματά της νομιμοποιεί τους επίσημους Μουφτήδες, την εκπαίδευσή και άλλες δραστηριότητες της Ελληνικής Πολιτείας.
Η Τουρκική δικαιοσύνη λαμβάνοντας υπόψη της το έγγραφο αυτό μπλοκάρει την πρόσβαση των Τούρκων πολιτών στην ιστοσελίδα του Αζινλίκτσα και απαγορεύει στην δημοσιογραφική της ομάδα την είσοδο στην Τουρκία. Είναι σαφές ότι η τουρκική «ανεξάρτητη δικαιοσύνη» λειτούργησε καθ’ υπόδειξη του προξενείου το οποίο παραβιάζει ωμά την διεθνή νομοθεσία στοχοποιόντας Έλληνες πολίτες.
Όμως, βαρύτατη και πιθανότατα προσχεδιασμένη πρόκληση είναι η χρήση του όρου «Ελληνική διοίκηση» στο έγγραφο που εμμέσως υπονοεί ότι υπάρχει και «Τουρκική διοίκηση», αμφισβητώντας έτσι θρασύτατα το ότι η Θράκη είναι αναπόσπαστο τμήμα της Ελλάδας.
Cv3_EcBXYAAHQwQ
Το «γκριζάρισμα» της Θράκης δεν πρέπει να μείνει αναπάντητο !
Ζητούμε να κληθεί άμεσα, ο πρόξενος της Κομοτηνής Αλή Ριζά Ακιντζί μαζί με τον πρέσβη της Τουρκίας, για να δώσουν σαφείς εξηγήσεις.
Ο Αντιπρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Σγουρίδης Παναγιώτης
Το μέλος της εκτελεστικής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Ούτση Χρύσαpomakoxori

Η κυρία Χρύσα Ούτση έχει αναδείξει και τους Έλληνες Πομάκους της Ξάνθης  ..Χαρακτηριστικό είναι ένα παράδειγμα απο την Παρέλαση των Ελλήνων  Μουσουλμάνουν  Κοριτσιών που παρέλασαν με Μαντήλα στην Εθνική μας Εορτή  της 28ης με την Ελληνική Σημαία!
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.