Τετάρτη, 1 Φεβρουαρίου 2017

Αχαϊα: Εντείνουν τις κινητοποιήσεις τους οι αγρότες – Βγαίνουν τα τρακτέρ στην Κ. Αχαϊα.

Συνεχίζουν και σήμερα, το κλείσιμο της Εθνικής Οδού Πατρών-Κορίνθου, στο ύψος των βενζινάδικων του Αιγίου, οι αγρότες της Αιγιάλειας, οι οποίοι, σύμφωνα με πληροφορίες, προσανατολίζονται και σε νέες κινητοποιήσεις.

Κλειστή, από τις 6.30 μέχρι και τις 9.00 το βράδυ, θα παραμείνει και σήμερα η Νέα Εθνική Οδός, με την κυκλοφορία των οχημάτων να γίνεται μέσω της παλαιάς οδού.
Εν τω μεταξύ, σήμερα το βράδυ αναμένεται ο Αγροτικός Σύλλογος Αιγίου, να λάβει αποφάσεις για την περαιτέρω στάση του και τη μορφή των κινητοποιήσεών του, οι οποίοι, προσανατολίζονται, εκτός από το κλείσιμο της Εθνικής, στην συμβολική κατάληψη της Τράπεζας Πειραιώς στο Αίγιο και την διαμαρτυρία του σε δημόσιες υπηρεσίες της πόλης.
Παράλληλα, οι αγρότες της Δυτικής Αχαϊας βγαίνουν και αυτοί σήμερα στον δρόμο, παρατάσσοντας τα τρακτέρ τους στην Εθνική Οδό Πατρών-Πύργου, στον κόμβο της Κάτω Αχαϊας, σήμερα στις 12.00 το μεσημέρι.
Οι αγρότες δεν έχουν, μέχρι τώρα, πάρει απόφαση για αποκλεισμό του δρόμου, χωρίς να αποκλείεται κάποιο συμβολικό κλείσιμο, μετά από συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί.
http://patrastimes.gr/%ce%b4%cf%85%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%ce%b5%ce%bb%ce%bb%ce%ac%ce%b4%ce%b1/%ce%b1%cf%87%ce%b1%cf%8a%ce%b1-%ce%b5%ce%bd%cf%84%ce%b5%ce%af%ce%bd%ce%bf%cf%85%ce%bd-%cf%84%ce%b9%cf%82-%ce%ba%ce%b9%ce%bd%ce%b7%cf%84%ce%bf%cf%80%ce%bf%ce%b9%ce%ae%cf%83%ce%b5%ce%b9%cf%82-%cf%84/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.