Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2017

ΕΩΣ 500 ΕΥΡΩ (!!!) Ο …»μ ι σ θ ο υ λ ά κ ο ς»! ΑΜΕΣΑ!! ΚΑΙ O ANAIΣΘΗΤΟΣ ΜΕΧΡΙ …ΑΗΔΙΑΣ, ΕΧΕΙ ΣΚΑΣΕΙ ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ!

ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΟΥ …ΖΕΧΝΕΙ! ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ «ΣΑΜΑΡΕΙΤΕΣ» ΚΑΙ Ο «ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ» ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗΣ …ΛΑΙΛΑΠΟΣ ΚΑΙ «ΑΡΜΟΔΙΟΣ» ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ
O ANAIΣΘΗΤΟΣ ΜΕΧΡΙ …ΑΗΔΙΑΣ, ΕΧΕΙ ΣΚΑΣΕΙ ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ! ΕΩΣ 500 ΕΥΡΩ (!!!) Ο …»μ ι σ θ ο υ λ ά κ ο ς» των λαθρομεταναστών!
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ;
Ξ Υ Π Ν Η Σ Α Τ Ε;
Ή ΜΗΠΩΣ ΟΧΙ ΑΚΟΜΑ;
Ο ΚΑΡΑ-ΜΕΓΑΛΟ- Α Ν Α Ι Σ Θ Η Τ Ο Σ  ΕΝ ΑΦΑΣΙΑ ΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΣ ΥΠΟΥΡΓΙΣΚΟΣ-ΙΑΤΡΟΣ, ΕΧΕΙ "ΞΕΚΑΡΔΙΣΘΕΙ" ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ! ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ (ΑΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΟ) ΚΟΣΜΟ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΕΣΗ,'ΧΙΟΥΜΟΡ' ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ-ΠΟΛΛΕΣ "ΧΑΡΙΤΩΜΕΝΙΕΣ" ΜΕ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ "ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΥΣ"...(Προσέξατε τα λίαν 'σικάτα' μανικετόκουμπα του κυρίου αριστερά;)
Ο ΚΑΡΑ-ΜΕΓΑΛΟ- Α Ν Α Ι Σ Θ Η Τ Ο Σ ΕΝ ΑΦΑΣΙΑ ΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΣ ΥΠΟΥΡΓΙΣΚΟΣ-ΙΑΤΡΟΣ, ΕΧΕΙ «ΞΕΚΑΡΔΙΣΘΕΙ» ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ! ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ (ΑΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΟ) ΚΟΣΜΟ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΕΣΗ,’ΧΙΟΥΜΟΡ’ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ-ΠΟΛΛΕΣ «ΧΑΡΙΤΩΜΕΝΙΕΣ» ΜΕ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΥΣ»…(Προσέξατε τα λίαν ‘σικάτα’ μανικετόκουμπα του κυρίου αριστερά;)
(ΠΡΟΟΔΟΣ! ΠΡΟΟΔΟΣ!) Σε αντίθεση με τους ΑΦΕΛΕΣΤΑΤΟΥΣ Έλληνες, που ακόμα περιμένουν ο Τσίπρας να …«σκίσει» τα μνημόνια και να καταργήσει (ΧΑ – ΧΑ – ΧΑ!) τον ΕΝΦΙΑ, οι υποσχέσεις προς τους λαθρομετανάστες υλοποιούνται ΑΜΕΣΑ και αποφασιστικά!Συγκεκριμένα, η ΠΑΡΟΧΗ ΜΙΣΘΟΥ (!) προς τους λαθρομετανάστες, άρχισε ΗΔΗ να υλοποιείται!
..."ΤΙΓΚΑ" ΑΠΟ ..."""ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ""", ΠΕΡΙΣΤΟΙΧΙΖΟΥΝ ΤΟΝ - πολύ χαμογελαστό -  ΚΥΡΙΟ ΥΠΟΥΡΓΟ "ΜΑΣ".ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΟΥΣ ...ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΑΤΟΥΣ 3 ΠΙΝΑΚΕΣ ΠΙΣΩ ΤΟΥ...
…»ΤΙΓΚΑ» ΑΠΟ …»»»ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ»»», ΠΕΡΙΣΤΟΙΧΙΖΟΥΝ ΤΟΝ – πολύ χαμογελαστό – ΚΥΡΙΟ ΥΠΟΥΡΓΟ «ΜΑΣ».ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΟΥΣ …ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΑΤΟΥΣ 3 ΠΙΝΑΚΕΣ ΠΙΣΩ ΤΟΥ…
Συγκεκριμένα, η καταβολή των μετρητών προς λαθρομετανάστες, άρχισε να υλοποιείται ήδη από τις 10 Φεβρουαρίου και παρέχεται μέσω προπληρωμένων καρτών, που θα ανατροφοδοτούνται κάθε μήνα, με ένα ποσό … που υπολογίστηκε με βάση την κάλυψη των βασικών εξόδων στην Ελλάδα (εκτός του ενοικίου/και του ποσού διαμονής), σύμφωνα με τα οριζόμενα κριτήρια που συμφωνήθηκαν από την κυβέρνηση…
(Ω, ΝΑΙ! ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ …ΤΕΤΡΑΠΟΔΑ ‘ΖΩΑ’ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΜΠΟΥΡΑ ΤΟΥΣ, ΘΑ ΠΡΟΕΛΘΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ «ΖΕΣΤΑ» 500άρικα;;;
Μά, όλοι ΕΜΕΙΣ!)
Όπως εξ αρχής είχε αναφερθεί στον Τύπο, αυτό το βοήθημα, που υποτίθεται θα υποκαθιστούσε την προσφορά φαγητού στα ‘Hot Spot’, τελικά γίνεται ΕΠΙΠΛΕΟΝ της παροχής του φαγητού, αφού όπως τονίσει σε ανακοίνωσή της η Ύπατη Αρμοστεία, ο μισθός παρέχεται: «ως ανθρωπιστική βοήθεια, να υποστηρίξει μεμονωμένα άτομα και οικογένειες να καλύψουν τις πιο βασικές ανάγκες τους, όπως συμπληρωματικό φαγητό, επικοινωνία, προϊόντα καθαρισμού, συγκοινωνία, ρουχισμό και εκπαιδευτικό υλικό για παιδιά.
Ο Γιάννης Μουζάλας στηρίζει τη Νέα Τάξη Πραγμάτων στην Ελλάδα
Αυτό το πρόγραμμα θα αντικαταστήσει το μεγαλύτερο μέρος της άμεσης βοήθειας σε είδος, που παρέχονταν μέχρι τώρα στους αιτούντες άσυλο, στα νησιά».
Ο Γιάννης Μουζάλας στηρίζει τη Νέα Τάξη Πραγμάτων στην Ελλάδα
Υπογραμμίζεται πώς το ύψος της ενισχύσεως θα εξαρτάται, από την οικογενειακή κατάσταση(…) και θα θα φτάνει έως περίπου 500 ευρώ, ενώ μέχρι στιγμής το συνολικό ποσό για τους ευρισκόμενους μονάχα στην Χίο, εκτιμάται ότι θα κυμαίνεται από 150.000, έως 200.000 ευρώ μηνιαίως !!!!!!!!!!!!!!!!

Για αρχή!!!…
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.