Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου 2017

ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ! ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΟΥΣ ΧΑΡΤΙ…ΚΑΤΙ ΜΥΡΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΕΝΤΟΝΑ! ΠΑΜΕ ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ!!!

ekloges

Έντονη… οσμή κάλπης – Πάμε ολοταχώς για εκλογές 
Η κυβέρνηση προχωρά σε χορό προσλήψεων στο Δημόσιο και στον ευρύτερο δημόσιο τομέα, διογκώνοντας διαρκώς τις κρατικές δαπάνες.

Προχωρά σε προκηρύξεις για χιλιάδες προσλήψεις συμβασιούχων, μόνιμων και μετακλητών υπαλλήλων, μονιμοποιήσεις εργαζομένων με συμβάσεις ορισμένου χρόνου και αμοιβές για υπερωρίες και συμμετοχές σε πάσης φύσεως επιτροπές, καθώς και σύσταση νέων φορέων, γραμματειών κ.λπ. που δημιουργούν νέες θέσεις εργασίας, οι οποίες απευθύνονται σε «ημετέρους», συγγενείς, συμμαθητές και κομματικούς φίλους, συνθέτουν το παζλ της εγκαθίδρυσης ενός σπάταλου, κομματικού κράτους από την αριστερή κυβέρνηση, βασισμένο στην πελατειακή λογική.
Είναι χαρακτηριστικές οι περιπτώσεις των χιλιάδων προσληφθέντων σε κέντρα φιλοξενίας προσφύγων και hotspots, από τους οποίους η μεγάλη πλειονότητα δεν πατάνε στις θέσεις τους, αλλά απασχολούνται σε άλλες υπηρεσίες των δήμων.
Άγνωστο κατά πόσον θα εφαρμοστούν τα κριτήρια μοριοδότησης που προβλέπονται για την κάλυψη των 24.251 θέσεων κοινωφελούς εργασίας σε δήμους από ανέργους, οι οποίοι αρχίζουν από σήμερα να καταθέτουν τις αιτήσεις τους.
Η κυβέρνηση, παρά τις διαψεύσεις της, σχεδιάζει να μονιμοποιήσει χιλιάδες εργαζόμενους με συμβάσεις ορισμένου χρόνου στο δημόσιο τομέα, παρότι η υφιστάμενη νομοθεσία δεν το επιτρέπει. Φθάνουν, μάλιστα, στο σημείο υπουργοί Επικρατείας να απειλούν, ουσιαστικά, το Ελεγκτικό Συνέδριο να μην προχωρήσει σε προληπτική έγκριση των μετατροπών των συμβάσεων, για τον απλούστατο λόγο ότι είναι βέβαιο πως θα τις απέρριπτε.
http://www.makeleio.gr/%ce%b7-%ce%ba%cf%85%ce%b2%ce%ad%cf%81%ce%bd%ce%b7%cf%83%ce%b7-%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%87%cf%89%cf%81%ce%ac-%cf%83%ce%b5-%cf%87%ce%bf%cf%81%cf%8c-%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%83%ce%bb%ce%ae%cf%88%ce%b5%cf%89/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.