Κυριακή, 8 Ιανουαρίου 2017

Κλειστά αύριο τα σχολεία στη Λαμία και σε όλη τη Φθιώτιδα! Κλειστά τα σχολεία αύριο στο δήμο Παύλου Μελά - Τι γίνεται στην υπόλοιπη Θεσσαλονίκη.Κλειστά τα σχολεία σε Κοζάνη, Έδεσσα και Άργος Ορεστικό.

Κλειστά αύριο τα σχολεία στη Λαμία και σε όλη τη Φθιώτιδα!

Τα σχολεία όλων των βαθμίδων στη Λαμία και σε όλους τους Δήμους της Φθιώτιδας αύριο Δευτέρα θα είναι κλειστά, λόγω παγετού.

Μπορεί να μην υπάρχει πρόβλημα με την πρόσβαση σε όλα τα σχολεία, όμως επειδή οι μετακινήσεις γενικότερα είναι δύσκολες, αλλά κυρίως επειδή τα σχολικά κτίρια είναι "παγωμένα" λόγω των διακοπών, η απόφαση είναι να μην λειτουργήσουν αύριο Δευτέρα 9 Ιανουαρίου.
Σε επικοινωνία που είχαμε το πρωί με όλους τους Δήμους της Φθιώτιδας μας ενημέρωσαν ότι τα σχολεία αύριο θα είναι κλειστά.
Στη συνέχεια βγήκε και επίσημη ανακοίνωση από το γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Φθιώτιδας Θύμιου Καραΐσκου.
Διαβάστε την ανακοίνωση:
ΘΕΜΑ : Αναστολή λειτουργίας  σχολικών μονάδων πρωτοβάθμιας  και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της  Π.Ε. Φθιώτιδας.
«Λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων του τελευταίου 48ώρου, του παγετού και των χαμηλών θερμοκρασιών, μετά από εισήγηση των Διευθυντών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, ο Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Φθιώτιδας,  εξέδωσε απόφαση με την οποία αναστέλλεται η λειτουργία όλων των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας  και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Π.Ε. Φθιώτιδας, για την Δευτέρα 09/01/2017.
Η κατάσταση θα εκτιμηθεί εκ νέου την  Δευτέρα 09/01/2017  και θα εκδοθεί σχετική ανακοίνωση».
http://www.lamiareport.gr/index.php/topika/item/55075-kleista-ayrio-ta-sxoleia-se-oli-ti-fthiotida
Κλειστά τα σχολεία αύριο στο δήμο Παύλου Μελά - Τι γίνεται στην υπόλοιπη Θεσσαλονίκη
Στο δήμο Παύλυο Μελά η  ανακοίνωση που βγήκε μολις πριν λίγο αναφέρει: 
 
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ  ΠΡΟΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ:

Όλα τα σχολεία του δήμου Παύλου Μελά αύριο 9 Ιανουαρίου 2017 θα είναι κλειστά με απόφαση Δημάρχου για να προετοιμαστούν καλύτερα οι χώροι για την ασφάλεια και θέρμανση των μαθητών (αλάτια, έλεγχος υδραυλικών, καλοριφέρ κλπ).
Οι εκπαιδευτικοί θα προσέλθουν κανονικά για να ενημερώνουν τους γονείς και να συνεργαστούν με τα συνεργεία του δήμου μας.
 
Στον δήμο Κορδελιού - Ευόσμου δεν υπάρχει κάποια απόφαση μέχρι στιγμής.
 
Στο δήμο Ωραιοκάστρου η απόφαση θα παρθεί το απόγευμα σε συνεργασία με τους διευθυντές των σχολείων.
 
Στο Νεάπολης Συκεών δεν υπάρχει κάποια ανακοίνωση. Τα σχολεία θα ανοίξουν με βάση τα μέχρι τώρα δεδομένα.
Στο δήμο Δέλτα δεν υπάρχει κάποια ανακοίνωση.
Κλειστά τα σχολεία σε Κοζάνη, Έδεσσα και Άργος Ορεστικό
Πιο συγκεκριμένα, τα
δημοτικά, τα γυμνάσια και τα λύκεια δεν θα λειτουργήσουν μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, με απόφαση του αναπληρωτή δημάρχου Κοζάνης, Γιώργου Βαλάη, εξαιτίας του παγετού.
Οι παιδικοί σταθμοί του Δήμου Κοζάνης θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους μια ώρα αργότερα και συγκεκριμένα στις 8 το πρωί.
Επιπλέον, κλειστά θα παραμείνουν το διήμερο 9 και 10 Ιανουαρίου και τα σχολεία στο Άργος Ορεστικό.
Ο δήμαρχος, Παναγιώτης Κεπαπτσόγλου, λαμβάνοντας υπόψη τον παγετό, την υπολειτουργία των συστημάτων θέρμανσης των σχολικών μονάδων λόγω των διακοπών των Χριστουγέννων αλλά και τα δελτία πρόγνωσης καιρικών φαινομένων αποφάσισε την αναστολή λειτουργίας των σχολικών μονάδων όλων των βαθμίδων του Δήμου Αργους Ορεστικού (βρεφονηπιακός σταθμός, παιδικοί σταθμοί, σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης).
Τα σχολικά συγκροτήματα θα παραμείνουν κλειστά έως και την Τρίτη, 10 Ιανουαρίου, οπότε και θα γίνει επανεκτίμηση της κατάστασης.
Εν τω μεταξύ, κλειστά θα παραμείνουν αύριο, Δευτέρα, τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Εδεσσας, λόγω των πολύ χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στην περιοχή.
Ωστόσο, σύμφωνα με δελτίο Τύπου του Δήμου, οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά. Για τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει νέα ανακοίνωση ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες.

Κλειστά όλα τα σχολεία στη Λάρισα.

Κλειστά θα παραμείνουν αύριο Δευτέρα 9 Ιανουαρίου, όλα τα σχολεία Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης, στο Δήμο Λαρισαίων, λόγω του παγετού.
Η σχετική απόφαση του δημάρχου Λαρισαίων Απ. Καλογιάννη, ελήφθη με γνώμονα την ασφάλεια των μαθητών. Αύριο το μεσημέρι θα υπάρξει επανεκτίμηση της κατάστασης και νέα ανακοίνωση. Ταυτόχρονα συνεχίζεται ο έλεγχος των σχολικών κτιρίων για πιθανές ζημιές, από τον παγετό.
Επίσης ανακοινώνεται ότι οι Βρεφονηπιακοί και Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου Λαρισαίων, αύριο Δευτέρα, θα είναι ανοικτοί. Οσοι γονείς επιθυμούν, μπορούν να πάνε τα παιδιά τους στους Σταθμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.