Κυριακή, 1 Ιανουαρίου 2017

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Επικίνδυνο πρόσωπο στις τάξεις της Ε.Φ. Τον συνέλαβαν κι αυτός μιλούσε για… πνεύματα!

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Επικίνδυνο πρόσωπο στις τάξεις της Ε.Φ. Τον συνέλαβαν κι αυτός μιλούσε για… πνεύματα

Ερώτημα προκαλεί υπόθεση που διερευνά το ΤΑΕ Λεμεσού – Συνελήφθη 27χρονος Ελληνοκύπριος για αλόγιστη οδήγηση – Τους περνούσαν χειροπέδες κι αυτός έλεγε ότι μπήκαν μέσα του… «πνεύματα» – Συμβασιούχος οπλίτης ο νεαρός – Ενημερώθηκε και το ΓΕΕΦ.

Τα μέλη της αστυνομίας πέρασαν χθες χειροπέδες σε 27χρονο Ελληνοκύπριο.
Ο νεαρός που οδηγούσε το αυτοκίνητο του επικίνδυνα σε δρόμο της Λεμεσού, παρέλειψε να σταματήσει σε σήμα των αστυνομικών και συνέχισε την πορεία του παραβιάζοντας μάλιστα και κόκκινο σηματοδότη. Τα μέλη της δύναμης από τις πινακίδες εγγραφής έφτασαν στην οικία του και όταν οι αστυνομικοί του εξήγησαν ότι τελεί υπό σύλληψη άρχισε τα… «παραμύθια».
Συγκεκριμένα μιλούσε στους αστυνομικούς για πνεύματα που κυρίευσαν τόσο τον ίδιο όσο και τους αστυνομικούς, γεγονός που ανάγκασε τα όργανα της τάξης να τον οδηγήσουν για εξέταση στον ψυχίατρο. Ο κυβερνητικός γιατρός έκρινε ότι ο νεαρός χρήζει άμεσης νοσηλείας στο Νοσοκομείο Αθαλάσσας και ότι θεωρείται επικίνδυνος, τόσο για τον εαυτό του όσο και για άλλα πρόσωπα.
Το αξιοσημείωτο της όλης υπόθεσης είναι το γεγονός ότι ο 27χρονος μόλις πρόσφατα είχε προσληφθεί στις τάξεις της Εθνικής Φρουράς ως συμβασιούχος οπλίτης. Φυσικά είχε χρεωθεί και με όπλο καθώς υπηρετούσε σε επίλεκτη ομάδα. Γεγονός που προκαλεί δεκάδες ερωτήματα ως προς τις διαδικασίες που ακολουθούνται για τις προσλήψεις στις τάξεις της Εθνικής Φρουράς.
Για την υπόθεση έχει ήδη ενημερωθεί το ΓΕΕΦ.
http://cyprustimes.com/2016/12/31/apokalyptiko-epikindyno-prosopo-stis-taxis-tis-e-f-ton-synelavan-ki-aftos-milouse-gia-pnevmata/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.