Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2017

Σύστημα εκτέλεσης ασκήσεων του ΝΑΤΟ στο Πεδίο Βολής Κρήτης.Η IDE (Intracom Defense Electronics) ανακοινώνει ότι ολοκληρώθηκε στα μέσα Δεκεμβρίου 2016, η παράδοση από την εταιρία του συστήματος ECDS (Enhanced Control and Display System) στο Πεδίο Βολής Κρήτης (ΠΒΚ), έργο το οποίο ανατέθηκε στην IDE μετά από διεθνή διαγωνισμό.

Όπως σημειώνει η εταιρία, το ECDS υποστηρίζει την διεξαγωγή ασκήσεων πραγματικών πυρών με οπλικά συστήματα εδάφους-αέρος και εδάφους-εδάφους για τις στρατιωτικές δυνάμεις των χωρών-μελών του ΝΑΤΟ και χρησιμοποιεί σύγχρονες τεχνολογίες για την επεξεργασία των δεδομένων και την γεωγραφική απεικόνιση των πληροφοριών.
Όπως αναφέρεται στο euro2day.gr, το σύστημα διασυνδέεται με ένα μεγάλο αριθμό περιφερειακών συστημάτων και μη επανδρωμένων ιπτάμενων στόχων και παρέχει, σε πραγματικό χρόνο, στους χειριστές του ΠΒΚ ενοποιημένη και αξιόπιστη τακτική εικόνα του πεδίου επιχειρήσεων.
Το νέο σύστημα χρησιμοποιήθηκε με άριστα αποτελέσματα στις 5 και 6 Οκτωβρίου 2016 κατά την διάρκεια της κοινής άσκησης αεράμυνας που πραγματοποιήθηκε από τις Ένοπλες Δυνάμεις της Γερμανίας και της Ολλανδίας.
Σύμφωνα με την εταιρία, οι χρήστες του συστήματος εξέφρασαν την πλήρη ικανοποίησή τους για την υψηλή ποιότητα του έργου που παραδόθηκε, τόσο σε τεχνολογικό και χρονοδιαγραμματικό επίπεδο όσο και για το επίπεδο, την οργάνωση και την αποτελεσματικότητα της IDE στις διάφορες φάσεις υλοποίησης του έργου του συστήματος ECDS.
http://www.cretapost.gr/298595/systima-ektelesis-askiseon-tou-nato-sto-pedio-volis-kritis/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.