Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου 2017

Υδροστρόβιλος προκάλεσε ζημιές τα ξημερώματα στο Κιοτάρι (φωτορεπορτάζ).

Ζημιές προκάλεσε η κακοκαιρία που εκδηλώθηκε με ακραία καιρικά φαινόμενα σήμερα τα ξημερώματα στην περιοχή της ανατολικής Ρόδου.Υδροστρόβιλος προκάλεσε ζημιές τα ξημερώματα στο Κιοτάρι (φωτορεπορτάζ)

Σύμφωνα με πληροφορίες που συγκέντρωσε η ΡΟΔΙΑΚΗ, οι ζημιές προκλήθηκαν από υδροστρόβιλλο που "χτύπησε¨" την παραλιακή περιοχή στο Κιοτάρι, προκαλώντας ζημιές σε δέντρα, πέργκολες και τουριστικά καταστήματα.
Το γεγονός επιβεβαίωσε πριν από λίγα λεπτά μιλώντας στη ΡΟΔΙΑΚΗ και η πρόεδρος της Κοινότητας Ασκληπειού κα Μαρία Παπαβασιλείου.

Από τα ξημερώματα, ειδοποιήθηκε η υπηρεσία Πολιτικής προστασίας και οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου της Ρόδου και της Περιφέρειας, συνδράμοντας έτσι στην καταγραφή και την αποκατάσταση των ζημιών αυτών.

Ανεμοστρόβιλος στο Κιοτάρι, σήκωσε δεντρα, πέργκολες από εστιατόρια στην παραλία, έχει ενημερωθεί η πολιτική προστασί και σε συνεργασία με την Ενότητα (υπηρεσίς) της Νότιας Ρόδου προσπαθούν να αποκαταστήσουν τις ζημιές.
Προβλήματα επίσης υπήρξαν από την κακοκαιρία και στο οδικό τμήμα από Καλαβάδρα προς Μαντρικό, καθώς και κοντά στην περιοχή της Μαλώνας.
Αυτή την ώρα συνεργεία του Δήμου και της Περιφέρειας, βρίσκονται επίτόπου προσπαθώντας να αποκαταστήσουν τις ζημιές.

 http://www.rodiaki.gr/article/356874/ydrostrobilos-prokalese-zhmies-ta-xhmerwmata-sto-kiotari-fwtoreportaz

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.