Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου 2017

Μπλόκο και πάλι το απόγευμα στην Πατρών-Κορίνθου από τους αγρότες- "Ατελείωτο" το ταξίδι για Αθήνα με τα οχήματα να περνούν και μέσα από το Αίγιο.Κλειστός από τα τρακτέρ στην Άρτα ο κόμβος της Ιόνιας .

Συνεχίζουν και σήμερα με δίωρο αποκλεισμό της Πατρών Κορίνθου τις κινητοποίσεις τους οι αγροτες της Αιγιάλειας. Σήμερα αναμένεται να αποκλείσουν το δρόμο με τα τρακτέρ τους από τις 5 το απόγευμα μέχρι τις 7. Το ίδιο θα πράξουν και την Πέμπτη, ημέρα κατά την οποία θα συνεδριάσουν για να καθορίσουν τη στάση τους.φωτο filodimos.gr

Οι οδηγοί θα πρέπει να οπλιστούν με τεράστια υπομονή, μιας και η Νέα Εθνική Οδός παραμένει κλειστή μέχρι το τέλος της εβδομάδας και στο ύψος της Ροδινής, με την κυκλοφορία να εκτρέπεται στην Παλαιά Εθνική Οδό μεταξύ των κόμβων Ρίου και Αιγίου. Σύμφωνα με το filodimos.gr τις δε ώρες του αποκλεισμού της Νέας Εθνικής Οδού από τους αγρότες, η κυκλοφορία θα περνάει και μέσα από το Αίγιο, από τις οδούς Σολωμού, Ρήγα Φεραίου και Κορίνθου, προκαλώντας κομφούζιο και καθυστερήσεις.
Υπενθυμίζεται ότι την Παρασκευή θα ανακοινώσουν τις προθέσεις τους και οι αγρότες της Δυτικής Αχαϊας.
http://www.thebest.gr/news/index/viewStory/426184

Κλειστός από τα τρακτέρ στην Άρτα ο κόμβος της Ιόνιας 


arta trakte
Τον κόμβο της Ιόνιας Οδού και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, στην θέση Άγιος Δημήτριος, έχουν κλείσει από χθες το μεσημέρι αγρότες και κτηνοτρόφοι της Άρτας.
Στο μπλόκο έχουν παρατάξει τα τρακτέρ και αγρότες από το Κομπότι, που συμμετέχουν στην κινητοποίηση της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Άρτας.
Η Τροχαία εξακολουθεί να κάνει εκτροπή της κυκλοφορίας οχημάτων από παρακαμπτήριους δρόμους. Παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες, αγρότες και κτηνοτρόφοι δηλώνουν αποφασισμένοι να παραμείνουν στους δρόμους, κλείνοντας κατά διαστήματα και τον κόμβο στο Κομπότι.

Στο μπλόκο του Λούρου στην Πρέβεζα, ενισχύθηκαν τα τρακτέρ από γύρω αγροτικές περιοχές, ενώ αύριο αναμένεται το συντονιστικό να καθορίσει την περαιτέρω μορφή των κινητοποιήσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.