Σάββατο, 14 Ιανουαρίου 2017

Θα προλάβει η Γερμανία να αρχίσει να στέλνει μετανάστες στην Ελλάδα από το Μάρτιο; (ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ)

Μη μασάτε όμως.


Έτσι όπως θα τα έχουν κάνει, δε διασώζεστε με τίποτα.Εκτός ίσως, αν διαλέξετε το ξου για να τους στείλετε και τους δύο στον αγύριστο.
ΣΥΡΙΖΑ ή ΝΔ; Υπογράψτε με σταυρό άλλο ψηφοδέλτιο!Μπορείτε;

Αν δεν μπορείτε, βγείτε να υποδεχθείτε περιχαρείς τους Αφγανούς από τη Γερμανία.


Και οι δυο αρχηγοί των κομμάτων θέλουν πρόσφυγες στην Ελλάδα μόνο για να φάνε από τα κονδύλια περίθαλψης τους.Θυμηθείτε το, όταν ψηφίζετε...
Του Son Ofeon

Η Γερμανία θα αρχίσει να επιστρέφει τους πρόσφυγες, που ζητούν άσυλο, στην Ελλάδα από το Μάρτιο, ανακοίνωσε εκπρόσωπος του υπουργείου Εσωτερικών, σύμφωνα με δημοσίευμα του BGNES.
Σύμφωνα με τον κανονισμό του Δουβλίνου, τα πρόσωπα που ζητούν άσυλο πρέπει να το κάνουν στο πρώτο κράτος-μέλος της ΕΕ, από όπου έχουν εισέλθει. Τις περισσότερες φορές αυτό το κράτος είναι η Ελλάδα και η Ιταλία.


Αν οι αιτούντες άσυλο έχουν φθάσει σε άλλη χώρα της ΕΕ, θα πρέπει να επιστρέφονται στην πρώτη χώρα από την οποία εισήλθαν στο έδαφος της Ένωσης.


Μέχρι τώρα η απαίτηση αυτή δεν ίσχυε για την Ελλάδα, λόγω των κακών συνθηκών, που επικρατούν εκεί.


Ο εκπρόσωπος ανακοίνωσε ότι η επιστροφή των μεταναστών θα αρχίσει στις 15 Μαρτίου. Στις 8 Δεκεμβρίου η ΕΕ συνέστησε στα κράτη-μέλη να αρχίσουν να επιστρέφουν τους μετανάστες πίσω στην Ελλάδα από τον Μάρτιο, καθώς αυτές οι μεταφορές είχαν σταματήσει το 2011.


Η απόφαση της Γερμανίας να ανοίξει τις πόρτες της στους Σύριους πρόσφυγες το 2015 και στην πράξη να ανακαλέσει τον κανονισμό του Δουβλίνου σε σχέση με αυτούς, οδήγησε σε εισροή 890.000 ατόμων έως το τέλος του έτους.


Σταδιακά, η κυβέρνηση του Βερολίνου άρχισε να αναζητά τρόπους για να περιορίσει τον αριθμό των αφίξεων.


Το 2016 εμφανίστηκαν 280.000 μετανάστες, κυρίως λόγω του κλεισίματος της βαλκανικής οδού και της εύθραυστης συμφωνίας μεταξύ της ΕΕ και της Τουρκίας.


Η έναρξη της μεταβίβασης των μεταναστών στην Ελλάδα θα μειώσει επιπλέον τον αριθμό των αφίξεων , γεγονός ευνοϊκό να συμβεί την παραμονή των βουλευτικών εκλογών στη Γερμανία το Σεπτέμβριο, ανέφερε το BGNES.

http://l.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.novinite.com%2Farticles%2F178339%2FGermany%2BTo%2BStart%2BReturning%2BMigrants%2Bto%2BGreece%2BAs%2BOf%2BMarch&h=ATN8aXsE0pv4dA3uEIck61qfUl6WtGSvmhs-AaLa6tqnb7lNZgQk0jyLw-1DCTVXirXuFsBwrdMhlY2dCgwT82dmiSks8eHnJydlUnntNSKYMka5UFmWuU8Yj5JUFm93d_KWd2ZdC2GBQEMygSQ&s=1

KAI
http://attikanea.blogspot.gr/2017/01/blog-post_613.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.