Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου 2017

Παπανδρέου: Δεν με ενδιαφέρει η ηγεσία, δεν έχω τίποτα με τον Βενιζέλο.


ΣΧΟΛΙΟ : Ο άνθρωπος που έβαλε την Ελλάδα στα μνημόνια επέστρεψε για να μην τον...ξεχάσουμε!

Ενωτικός εμφανίστηκε ο Γιώργος Παπανδρέου, μία μέρα μετά τη συμφωνία του με τη Φώφη Γεννηματά για τη σύμπραξη του ΚΙΔΗΣΟ με τη Δημοκρατική Συμπαράταξη, δηλώνοντας ότι δεν τον ενδιαφέρει η ηγεσία της παράταξης.

Παπανδρέου: Δεν με ενδιαφέρει η ηγεσία, δεν έχω τίποτα με τον Βενιζέλο
«Δεν είναι στόχος μου η ηγεσία, ποιος θα έχει το πάνω χέρι. Αυτό που με ενδιαφέρει, είναι να πάει η παράταξη μπροστά» δήλωσε ο πρώην πρωθυπουργός στον ρ/σ «Σκαι».

Ο κ. Παπανδρέου είπε ότι «η Δημοκρατική Συμπαράταξη έχει επικεφαλής την κυρία Γεννηματά. Αν εξελιχθεί σε κανονικό κόμμα, χωρίς συνιστώσες, θα ακολουθηθούν οι εσωτερικές διαδικασίες». Χαμηλούς τόνους κράτησε και όσον αφορά τον Ευάγγελο Βενιζέλο: «Δεν πρέπει να προσωποποιούμε τις διαφορές. Δεν έχω τίποτα με τον κ. Βενιζέλο. Είχαμε διαφορές σε θέματα χειρισμών στο παρελθόν. Θέλω να κοιτάμε μπροστά. Η αντιπαράθεση δεν λύνει προβλήματα». Σημείωσε, δε, ότι ήδη συνυπάρχουν στην συμπαράταξη με την αυτονομία του ο καθένας να διατυπώνει τις απόψεις του.
Ο κ. Παπανδρέου εξέφρασε την άποψη ότι θα είναι θετικό να συμμετάσχουν οι πρώην υπουργοί (Αννα Διαμαντοπούλου, Γιώργος Φλωρίδη, Γιάννης Ραγκούσης) στη ΔΗ.ΣΥ και ότι θα πρέπει να υπάρχει ανοιχτή πρόσκληση να έρθουν με τις απόψεις και τις ιδέες τους.
http://www.ethnos.gr/politiki/arthro/papandreou_den_me_endiaferei_h_igesia_den_exo_tipota_me_ton_benizelo-64844298/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.