Κυριακή, 8 Ιανουαρίου 2017

Αθήνα- Γιάννινα… Δεκαέξι ώρες ταλαιπωρίας!


leoforeio xioni
Στις τρεις τα ξημερώματα περίπου, έφτασαν στα Γιάννινα δύο λεωφορεία του ΚΤΕΛ που είχαν ξεκινήσει γεμάτα με επιβάτες από την Αθήνα ... Άλλα τέσσερα λεωφορεία που είχαν φύγει από τα Γιάννινα με προορισμό την Αθήνα έφτασαν στον προορισμό τους με πολύωρη καθυστέρηση ενώ τρία ακόμη χρειάστηκε να μείνουν επί ώρες στην Πάτρα και την Κόρινθο!

Η ταλαιπωρία που περίμενε όλους στην Εθνική Πατρών- Κορίνθου ήταν πρωτοφανής καθώς δεν υπήρχε καμία έγκαιρη ενημέρωση για τα προβλήματα στην οδική αρτηρία ώστε να έχουν την δυνατότητα αλλαγής διαδρομής και να μην βρεθούν επί ώρες εγκλωβισμένοι στις ουρές.
Ανάλογη ήταν η ταλαιπωρία για επιβάτες λεωφορείων από την Θεσπρωτία, την Άρτα και την Πρέβεζα, που επίσης εγκλωβίστηκαν στις ουρές της Εθνικής, όπως και δεκάδες ΙΧ.

Αυτό που προκαλεί μεγάλη εντύπωση είναι το γεγονός ότι τα προβλήματα στην Εθνική ξεκίνησαν από το μεσημέρι του Σαββάτου, ωστόσο δεν υπήρχε καμία ενημέρωση, αλλά ούτε και λήψη μέτρων ώστε να διακοπεί έγκαιρα η κυκλοφορία, με αποτέλεσμα να εγκλωβιστούν εκατοντάδες αυτοκίνητα κι ακόμη περισσότεροι επιβάτες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.