Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου 2017

Πάτρα: "Βασιλιάς της ...κρίσης" ο καρνάβαλος και φέτος - Στον... "αέρα" τα άρματα λόγω έλλειψης προσωπικού στο καρναβαλικό εργαστήρι.

Η οικονομική κρίση θα είναι και φέτος το βασικό θέμα πάνω στο οποίο αυτή την περίοδο "χτίζεται" ο βασιλιάς καρνάβαλος για τον πατρινό καρναβάλι που ξεκινά και επισήμως το Σάββατο 21 Ιανουαρίου. Οικονομική κρίση η οποία έχει επηρρεάσει και τις προετοιμασίες για τα άρματα αφού η ανυπαρξία ρευστού και προσλήψεων προσωπικού στο καρναβαλικό συνεργείο έχει καθυστερήση πρωτοφανώς φέτος την ολοκλήρωση των κατασκευών μια εβδομάδα πριν την έναρξη του θεσμού.Πάτρα: "Βασιλιάς της ...κρίσης" ο καρνάβαλος και φέτος - Στον... "αέρα" τα άρματα λόγω έλλειψης προσωπικού στο καρναβαλικό εργαστήρι  Μόνο δυο άρματα ουσιαστικά είναι έτοιμα λίγο πριν την έναρξη του πατρινού καρναβαλιού 2017

Όπως είπε στο thebest.gr ο κατασκευαστής των αρμάτων Πέτρος Βρυώνης, τα μόνα άρματα που είναι σχεδόν έτοιμα κι αυτό γιατί δουλεύουν από το καλοκαίρι τα τρία, τέσσερα άτομα που έχουν απομείνει , είναι αυτό του βασιλιά καρνάβαλου και της βασίλισσας. Ωστόσο κι αυτά για να τελοιοποιηθούν απαιτούνται πρόσθετες εργασίες από τεχνίτες που αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν στο εργαστήριο, όπως σιδεράς, χαρτότριες και άλλοι βοηθοί.

"Υπάρχει σοβαρό πρόβλημα οικονομικό και σε ότι αφορά τις προμήθειες των υλικών και σε οτι αφορά τις προσλήψεις προσωπικού, 8μηνιτών" αναφέρει ο κ. Βρυώνης.
http://www.thebest.gr/news/index/viewStory/424316

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.