Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2017

Στα αζήτητα εδώ και 48 ώρες τρία αγγελούδια, 5 μηνών, ενός και τεσσάρων ετών, στην Πάτρα - Εντοπίστηκαν να περιφέρονται αγκαλιασμένα στο δρόμο- ΗΧΗΤΙΚΟ;

Δύο νήπια και ένα μωρό εντοπίστηκαν την Δευτέρα εγκαταλελειμένα απέναντι από το 409 να περιφέρονται στην περιοχή, χωρίς τη συνοδεία κάποιου γονέα. Την εικόνα αυτή διαπίστωσαν ακόμη και μετά από αρκετή ώρα να παραμένει αμετάβλητη με τα νήπια να κινούνται ακόμη και στα όρια του δρόμου. Κάτι που έπρεπε να αναφερθεί στις αρχές, καθώς υπήρχε σοβαρός κίνδυνος για τα μικρά αγγελούδια.Στα αζήτητα εδώ και 48 ώρες τρία αγγελούδια, 5 μηνών, ενός και τεσσάρων ετών, στην Πάτρα - Εντοπίστηκαν να περιφέρονται αγκαλιασμένα στο δρόμο- ΗΧΗΤΙΚΟ Μεταφέρθηκαν στο Καραμανδάνειο όπου τα φροντίζει το προσωπικό

Ο Διευθυντής της παδιατρικής του Καραμανδανείου Νοσοκομείου Παίδων Γιώργος Κροκιδάς μίλησε στο thebest.gr για το περιστατικό και τη κατάσταση των τριων μικρών κοριτσιών τα οποία αξίζει να αναφέρουμε, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ 48 ΩΡΕΣ ΜΕΤΑ!
Εδώ βρέθηκαν να περιφέρονται τα μικρά παδιά, το μεσημέρι της Δευτέρας

Το μεγαλύτερο παιδί είναι σχεδόν 4 ετών. Εντοπίστηκε να κρατάει στην αγκαλιά του το πιο μικρό - επι της ουσίας βρέφος.
Η καταγωγή τους δεν έχει ξεκαθαριστεί ωστόσο εκτιμάται πως προέρχονται από οικογένεια Ρομα ή είναι αλλοδαπά. Στο νοσοκομείο, σύμφωνα και με τον κ. Κροκιδά, τους μιλούν -κυρίως στο μεγαλύτερο που είναι περίπου 4 χρονών- αλλά δεν ανταποκρίνονται, σαν να μην καταλαβαίνουν τη γλώσσα.
Tα τρία παιδάκια είδαν εγκαταλελειμένα στον δρόμο περαστικοί από το σημείο όπου και εντοπίστηκαν από τις αρμόδιες αρχές. Μάλιστα στο σημείο εκλήθη και η αστυνομία.
Πρόκειται για τρια κοριτσάκια τα οποία πολύ νωρίς γνώρισαν την "κακουχία της ζωής", να νοιώθεις μόνος και απροστάτευτος. Είναι ηλικίας περίπου 4 ετών, 5 μηνών και 1,5 ετών.
Άμεσα ενημερώθηκε ο εισαγγελέας ενώ επι τόπου κλήθηκαν και στελέχη του Παιδοψυχιατρικού Κέντρου Πατρών.
Το θετικό είναι πως τα παιδιά δεν έχουν στο σώμα τους κάποια σημάδια κακοποίησης και είναι σε καλή κατάσταση.

 Γιάννης Πομώνης 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.