Παρασκευή, 6 Ιανουαρίου 2017

Πάτρα: 37 τολμηροί βούτηξαν στα παγωμένα νερά, ο Ανδρέας Θωμάς έπιασε τον Σταυρό - Τι δήλωσε στο thebest.gr -ΝΕΕΣ ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟΑψηφώντας το κρύο και τα παγωμένα νερά του πατραϊκού, τουλάχιστον 37 νέοι βούτηξαν και στο λιμάνι της Πάτρας για να πιάσουν τον Σταυρό. Ο Μητροπολίτης Πατρών Χρυσόστομος άγιασε τα ύδατα και της Πάτρας και το εναρκτήριο λάκτισμα ήταν το άκουσμα του ψαλμού "Εν Ιορδάνη βαπτιζομένου σου Κύριε..."
Τον Σταυρό έπιασε ο Ανδρέας Θωμάς από την Πάτρα, ο οποίος μιλώντας στο thebest.gr αμέσως μετά, είπε ότι νοιώθει πολύ ωραία, τα συναισθήματα είναι έντονα, ενώ είπε ότι θα δοκιμάσει και του χρόνου να ξαναπέσει, παρά τα παγωμένα νερά και ευχήθηκε υγεία σε όλον τον κόσμο.
"Ζήτω η Ελλάδα, Ζήτω η Ορθοδοξία" φώναξαν οι κολυμβητές βουτώντας στα παγωμένα νερά.
Στον αγιασμό των υδάτων, από τον οποίο απουσίαζε ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης, αναπληρωνόταν από τους Αντιδημάρχους Παναγιώτη Μελά και Δημήτρη Πελεκούδα, παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων ο αντιπεριφερειάρχης Γρηγόρης Αλεξόπουλος, οι βουλευτές Ν. Νικολόπουλος και Ι. Φωτήλας, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας Πλάτωνας Μαρλαφέκας, Περιφερειακοί και Δημοτικοί Σύμβουλοι.

Δείτε τις εικόνες από τον καθαγιασμό των υδάτων στο λιμάνι της Πάτρας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.