Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου 2016

Άγνωστα «αόρατα πλάσματα» εντοπίστηκαν στην ατμόσφαιρα της Γης (Βίντεο).

Invisible Entities Living In Earth's Atmosphere
Ιταλό-αμερικανικός πυρηνικός φυσικός, υποστηρίζει ότι έχει εντοπίσει «αόρατες οντότητες» που ζουν στην ατμόσφαιρα της Γης.


Ο Δρ Ruggero Santilli υποστηρίζει ότι έχει ανακαλύψει την ύπαρξη αγνώστων οντοτήτων που είναι εντελώς αόρατο από τα μάτια μας και τα οποία ζουν στην ατμόσφαιρα του πλανήτη μας. Επιπλέον, αυτά τα όντα θα μπορούσαν να μας… κατασκοπεύουν, σύμφωνα πάντα με τον ίδιο.
Το θέμα με τα «αόρατα πλάσματα» δεν είναι καινούργιο. Την «αποκάλυψη» ο Δρ Ruggero Santilli την είχε κάνει πέρυσι (δείτε την εδώ) ενώ παράλληλα είχε δημοσιεύσει και ένα άρθρο που αναλύει διεξοδικά το «φαινόμενο».
Σύμφωνα με την θεωρεία, που την ασπάζονται πολλοί, άγνωστα όντα πετούν με τρομακτικά υψηλές ταχύτητες που δεν είναι ορατές από το ανθρώπινο μάτι. Αυτά ανιχνεύονται μόνο όταν (καταγράφονται κατά τύχη) το βίντεο παίζει σε αργή κίνηση.
Τώρα ένα νέο βίντεο έχει έρθει στην δημοσιότητα από το τηλεοπτικό δίκτυο Tercer Milenio TV που υποστηρίζει και αυτό ότι έχει εντοπίσει παρόμοια τέτοια «πλάσματα».
Δείτε το παρακάτω:

Να σημειώσουμε ότι ο Δρ Ruggero Santilli θεωρείται «περιθωριακός επιστήμονας» από την επιστημονική κοινότητα και ότι το Tercer Milenio TV ασχολείται αποκλειστικά με θέματα ΑΤΙΑ, εξωγήινων και άλλων «περίεργων» φαινομένων.

Ηλίας Σιατούνης
http://www.crashonline.gr/%ce%ac%ce%b3%ce%bd%cf%89%cf%83%cf%84%ce%b1-%ce%b1%cf%8c%cf%81%ce%b1%cf%84%ce%b1-%cf%80%ce%bb%ce%ac%cf%83%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%b1-%ce%b5%ce%bd%cf%84%ce%bf%cf%80%ce%af%cf%83%cf%84%ce%b7/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.