Παρασκευή, 30 Δεκεμβρίου 2016

Επιβεβλημένη η πολιτική αλλαγή για την Ντόρα Μπακογιάννη.

ΣΧΟΛΙO:Εκεί στη ΝΔ δεν έχουν καταλάβει ότι δανειστές και μνημόνια δεν έχουν πολιτικές αποχρώσεις.Οποιο κόμμα και να κυβερνήσει τα μέτρα θα προσθέτονται το ένα πάνω στο άλλο,οπότε η κατάσταση είναι αδιέξοδη και η κοινωνία δεν αντέχει άλλο. bakogianni
Ο ΣΥΡΙΖΑ ελλείψει πολιτικού αφηγήματος επενδύει στο διχασμό υποστήριξε η βουλευτής της ΝΔ
Επιβεβλημένη θεωρεί την πολιτική αλλαγή η βουλευτής της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία υπογραμμίζει πως το σενάριο των εκλογών παραμένει στο τραπέζι.

Σε δηλώσεις της στην εφημερίδα Τα Νέα, η κα.Μπακογιάννη επισημαίνει ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ ελλείψει πολιτικού αφηγήματος, επενδύει στον διχασμό», αναφέροντας πως είναι απόλυτα δικαιολογημένος ο εκλογικός συναγερμός της ΝΔ.
«Ο Αλέξης Τσίπρας έχει και το εκλογικό σενάριο πάνω στο τραπέζι. Θα κάνει τα πάντα για να παραμείνει στην εξουσία όσο περισσότερο μπορεί.  Όμως, επειδή η κατάσταση των Ελλήνων θα επιδεινώνεται και η πραγματική οικονομία θα βυθίζεται όλο και περισσότερο λόγω της ανικανότητας της κυβέρνησης, προετοιμάζει και ηρωική έξοδο» αναφέρει η βουλευτής της ΝΔ.
Η κα.Μπακογιάννη τονίζει ότι είναι επιβεβλημένη η πολιτική αλλαγή για να βγει η χώρα από την κρίση, υποστηρίζοντας ότι μια κυβέρνηση της ΝΔ θα προσερχόταν στη διαπραγμάτευση με τους εταίρους με κύριο χαρακτηριστικό την αξιοπιστία για «ουσιαστικές εμπροσθοβαρείς διαρθρωτικές αλλαγές», ώστε με περισσότερα εφόδια να ζητήσει στη συνέχεια μείωση της φορολογίας».

Όπως λέει, έμφαση θα πρέπει να δοθεί και στην ανάγκη ενός νέου μεταρρυθμιστικού σχεδίου στην εκπαίδευση, τη Δικαιοσύνη, τη Δημόσια Διοίκηση και την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας ενώ επικρίνει τον πρωθυπουργό και τον υπ. Οικονομικών για «επιπολαιότητα» σχετικά με τη διαδικασία διανομής του κοινωνικού μερίσματος και την επιστολή αναδίπλωσης που ακολούθησε, τονίζοντας ότι ήταν λάθος της κυβέρνησης που δεν διαπραγματεύθηκε με τους εταίρους τη χορήγηση του βοηθήματος στους χαμηλοσυνταξιούχους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.