Σάββατο, 31 Δεκεμβρίου 2016

Πάτρα - ΤΩΡΑ: Έρευνες του λιμενικού για άτομο που εγκατέλειψε όχημα στη γέφυρα Ρίου Αντιρρίου - Φέρεται να πήδηξε στη θάλασσα αφού νωρίτερα άφησε σημείωμα αυτοκτονίας.ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Απο τις κάμερες ασφαλείας της γέφυρας όπως μας ενημέρωσαν οι άνθρωποι του κέντρου ελέγχου φαίνεται ένα όχημα να κινείται από στο ρεύμα από Αντίρριο προς Ρίο και να σταματά μεταξύ του 1ου και του 2ου πυλώνα. Φαίνεται ένα άτομο να Πάτρα - ΤΩΡΑ: Έρευνες του λιμενικού για άτομο που εγκατέλειψε όχημα στη γέφυρα Ρίου Αντιρρίου - Φέρεται να πήδηξε στη θάλασσα αφού νωρίτερα άφησε σημείωμα αυτοκτονίας Γύρω στις 8.00 το πρωί η πρώτη ενημέρωσηκατεβαίνει από το μάυρο όχημα μάρκας Mercedes A CLASS, ωστόσο από την ανάλυση των καμερών δεν μπορει να ξεκαθαριστεί αν ήταν άνδρας ή γυναίκα. Επίσης όπως ενημερώθηκε το thebest.gr επιβεβαιώθηκε πως το άτομο δεν περπάτησε στο κατάστρωμα της γέφυρας και κάποια στιγμή, χάθηκε και από τις κάμερες..

Τα στοιχεία του ατόμου δεν έχουν ακόμη γνωστοποιηθεί ακόμα, σύμφωνα και με όσα βρέθηκαν στο όχημα (δίπλωμα, άδεια, ασφάλεια οχήματος).

ΝΩΡΙΤΕΡΑ
Γυναίκα φέρεται να εγκατέλειψε το αυτοκίνητό της πάνω στη γέφυρα Χαρίλαος Τρικούπης ενώ μέσα στο ξεκλείδωτο όχημα πληροφορίες αναφέρουν πως έχει βρεθεί και σημείωμα που προαναγγέλει αυτοκτονία. Αστυνομία και λιμενικό έχουν κινητοποιηθεί.
Αυτή την ώρα κάνει έρευνες στην περιοχή σκάφος του λιμενικού. Αξίζει να αναφέρουμε πως οι πρώτες ενδείξεις οδηγούν τις αναζητήσεις στην θαλάσσια περιοχή. Κι αυτό γιατί από τις κάμερες ασφαλείας της γέφυρας δεν διαπιστώθηκε το άτομο να περπατά στο κατάστρωμα της γέφυρας. Αν όντως πήδηξε απο το συγκεκριμένο σημείο, στη θάλασσα τότε το πιθανότερο είναι η ίδια η πρόσκρουση στην επιφάνεια του νερού να ήταν θανάσιμη!
Από ανθρώπους του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πατρών πληροφορούμαστε πως πιθανότατα πρόκειται για απονενοημένο διάβημα, ωστόσο δεν έχει αντοπιστεί ακόμα ο άνδρας ή η γυναίκα οδηγός του οχήματος. Τα στοιχεία του ή της κατόχου του οχήματος δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά. Ήδη στην περιοχή βρίσκεται σκάφος του Λιμενικού Σώματος ωστόσο οι συνθήκες για αναζήτηση στη θαλάσσια περιοχή είναι εξαιρετικά δύσκολες.
Πληροφορίες του thebest.gr αναφέρουν πως στο αυτοκίνητο έχει βρεθεί σημείωμα μέσω του οποίου ο συντάκτης του -πιθανότατα γυναίκα- αναφέρεται ξεκάθαρα σε αυτοκτονία.
http://www.thebest.gr/news/index/viewStory/422787

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.