Τρίτη, 26 Απριλίου 2016

ΘΡΙΛΕΡ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ: Εφυγαν χωρίς συμφωνία – Στον αέρα το Eurogroup

x-default
Διακόπηκαν ξαφνικά οι συνομιλίες με τους δανειστές.


Οι εκπρόσωποι των Θεσμών αποχώρησαν από το Χίλτον για να ενημερώσουν Λαγκάρντ, Ντράγκι και Μοσκοβισί, ενώ ο  υπουργός Οικονομίας Ευκλείδης Τσακαλώτος αρκέστηκε να δηλώσει ότι παρέδωσε τις προτάσεις της ελληνικής κυβέρνησης χωρίς να είναι βέβαιος ότι θα συνεδριάσει το Eurogroup την Μεγάλη Πέμπτη.
Ανέφερε ακόμα ότι συζητήθηκε ένας μηχανισμός δέσμευσης της Ελλάδας για τη λήψη πρόσθετων μέτρων 3,6 δις αν υπάρχουν δημοσιονομικές αποκλίσεις.
«Οι Θεσμοι μας άκουσαν», είπε χαρακτηριστικά, ενώ όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφους για το αν πραγματοποιηθεί το Eurogroup της Πέμπτης απέφυγε να απαντήσει θετικά.
Στον αέρα το Eurogroup
Σύμφωνα με πληροφορίες θα πραγματοποιηθεί το βράδυ της Μ. Τρίτης τηλεδιάσκεψη των μελών του κουαρτέτου στην αθήνα με τον πρόεδρο του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ για να αποφασιστεί αν επαρκούν οι συνθήκες για να πραγματοποιηθεί το έκτακτο Eurogroup της Μ. Πέμπτης. Πιθανόν στην τηλεδιάσκεψη να συμμετέχουν και άλλοι υπουργοί Οικονομικών για να ενημερωθούν για τις εξελίξεις των διαπραγματεύσεων.
http://www.crashonline.gr/%ce%b8%cf%81%ce%b9%ce%bb%ce%b5%cf%81-%ce%bc%ce%b5-%cf%84%ce%bf%cf%85%cf%83-%ce%b4%ce%b1%ce%bd%ce%b5%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%b5%cf%83-%ce%b5%cf%86%cf%85%ce%b3%ce%b1%ce%bd-%cf%87%cf%89%cf%81%ce%af%cf%82/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου