Πέμπτη, 28 Φεβρουαρίου 2013

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥΤΙΝ ΟΛΑΝΤ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ.

               ΜΟΣΧΑ, 28 Φεβρουαρίου (RIA Novosti) - Ο ρωσο-γαλλικός κύκλος εργασιών του εμπορίου μπορεί να υπερβεί το 2011 το επίπεδο των 28,1 δισ. δολάρια στο εγγύς μέλλον, δήλωσε ο Ρώσος πρόεδρος ,Βλαντιμίρ Πούτιν, την Πέμπτη.
              "Είμαι πεπεισμένος ότι υπάρχει κάθε ευκαιρία, όχι μόνο για την επίτευξη των δεικτών του 2011, αλλά και να τους ξεπεράσουμε", δήλωσε ο Πούτιν σε συνάντηση με Ρώσους και Γάλλους εκπροσώπους επιχειρήσεων.
              Κάλεσε για αναζωογονημένες διμερείς επιχειρηματικές επαφές, προσθέτοντας ότι ο όγκος των επενδύσεων κεφαλαίων από τις ρωσικές επιχειρήσεις στη γαλλική οικονομίας είναι σημαντικά μικρότερος από τις γαλλικές επενδύσεις στη ρωσική οικονομία.
               Ο Πούτιν δήλωσε ότι η απαίτηση της θεώρησης [βίζα]της ΕΕ για τους Ρώσους πολίτες, παρεμβαίνει στην "κανονική επικοινωνία», καθώς και στις επενδύσεις.
     Russia, France to Set New Turnover Record Soon - Putin
          "Οι ευρωπαϊκές επενδύσεις στη Ρωσία είναι πολλές φορές μεγαλύτερες από ό, τι οι ρωσικές επένδυσεις στις χώρες της ΕΕ», είπε, τονίζοντας ότι «επενδυτικό δυναμικό της Ρωσίας είναι πολύ υψηλό και συνεχώς αυξάνεται."
               Ο Πούτιν ανέφερε την εταιρεία Rosatom ,στα πυρηνικά, ως ένα καλό παράδειγμα της μεγάλης κλίμακας της διμερούς συνεργασίας στον τομέα της ενέργειας, ειδικά στις αναπτυσσόμενες τέταρτης γενιάς γρήγορα-νετρόνια στους αντιδραστήρες.
    Vladimir Putin and Francois Hollande
           "Πιστεύω ότι αυτή η συγκέντρωση των προσπαθειών δίνει στις ρωσικές και γαλλικές πυρηνικές εταιρείες ένα απτό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην παγκόσμια αγορά, όπου ο ανταγωνισμός είναι πολύ σκληρός και συνεχώς αυξανόμενος," δήλωσε ο Πούτιν.
               Ο Γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ, ο οποίος πραγματοποιεί επίσκεψη στη Μόσχα, είπε κάποιες τραπεζικές διαδικασίες και τους κανονισμούς της έκδοσης θεωρήσεων,που αποτελούν εμπόδιο για τις επενδύσεις, αλλά θα μπορούσαν εύκολα να αφαιρεθούν.
                Κάλεσε επίσης τις ρωσικές και γαλλικές εταιρείες να ενώσουν τις δυνάμεις τους στην "κίνηση σε άλλες αγορές, στις επενδύσεις σε τρίτες χώρες." http://en.rian.ru/world/20130228/179740899.html       ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ RIA NOVOSTI:Corfiatiko.blogspot.com.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου