Δευτέρα, 25 Φεβρουαρίου 2013

Το Ισραήλ δοκίμασε με επιτυχία το Arrow 3,στην αντιπυραυλική άμυνα.

          Το Υπουργείο Άμυνας πραγματοποίησε την πρώτη επιτυχημένη δοκιμή του Arrow 3,[πυραύλου αναχαίτισης] στην πυραυλική άμυνα το πρωί της Δευτέρας, στο διάστημα από μια παράκτια στρατιωτική βάση στο κεντρικό Ισραήλ.
           Η Ρύθμιση για να τεθεί σε λειτουργία γύρω στο 2016, το σύστημα Arrow 3 της πυραυλικής άμυνας, λειτουργεί σε χώρο, που ταξιδεύουν με δύο φορές την ταχύτητα του ενός βλήματος της δεξαμενής,για να εγκαταλείψουν την ατμόσφαιρα. Έχει σχεδιαστεί για να αναζητεί και να καταστρέφει τους ιρανικούς Shihab 3 πυραύλους, καθώς και άλλα μεγάλης εμβέλειας βλήματα.
           Μια ανώτερη πηγή άμυνα, δήλωσε ότι απογειώθηκε γύρω στις 8 το πρωί της Δευτέρα πάνω από τη Μεσόγειο Θάλασσα. "Έλαβε υπερυπερηχητική ταχύτητα, και έφθασε σε ένα ύψος 100 χιλιομέτρων, που εισέρχονται στο χώρο. Ακολούθησε διάφορα αντικείμενα, όπως αστέρια, και κέρδισε περαιτέρω υψόμετρο. Η μηχανή του σταμάτησε μετά από έξι λεπτά," είπε η πηγή.
           Η δοκιμή οδηγήθηκε από τους τεχνικούς-- από το Ισραήλ--της Aerospace Industries, μαζί με μια ομάδα από το αμερικανικό υπουργείο Άμυνας της Υπηρεσίας Πυραυλικής Άμυνας. Η προσπάθεια συντονίζεται από το Υπουργείο του Ισραήλ στους πυραύλους στον Οργανισμό Άμυνας.
          "Οι ισραηλινές και αμερικανικές ομάδες συνεχάρησαν θερμά ο ένας τον άλλον», είπε η πηγή. http://www.jpost.com/Defense/Article.aspx?id=304431         ΑΠΟΔΟΣΗ¨ΑΠΟ ΤΗΝ JERUSALEM POST:Corfiatiko.blogspot.com.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου